• do 20 mei 2021

  Scouting Sint Maarten Hildegard maakt eigen gebouw energieneutraal

  Scouting Sint Maarten Hildegard maakt eigen gebouw energieneutraal

  Vanuit de maatschappelijke betrokkenheid was er bij Scouting Sint Maarten-Hildegard al geruime tijd de behoefte om verder na te denken over verduurzaming. Het vandaag overhandigde ingebruikname certificaat van de warmtepompen erkent de inzet van de afgelopen drie jaar voor het verduurzamen van het clubgebouw aan de Veurselaan 15 in Voorburg. Het certificaat werd overhandigd door wethouder Jan Willem Rouwendal.

  Bekijk het nieuwsbericht bij leidschendam-voorburg.tv: Scouting Sint Maarten Hildegard maakt eigen gebouw energieneutraal

 • vr 23 april 2021

  Nieuwe website is LIVE!

  Nieuwe website is LIVE!

  Het is zover; de nieuwe website van Scouting Sint Maarten-Hildegard is live!
  Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best een beetje trots op.
  Daarom nodigen we je graag uit een kijkje te nemen.
  De nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen.
  Zoals je kunt zien is de gehele ‘look en feel’ van de site veranderd. Hij is veel frisser, moderner en vooral gebruiksvriendelijker en sluit goed aan bij de website van Scouting Nederland.

  We zijn nu live en achter de schermen wordt er nog druk verder gewerkt aan het uitbreiden van de website. Komende maanden hopen we dan ook de site verder te optimaliseren en uit te breiden.
  Wij zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website verder aan te scherpen? We stellen jouw feedback enorm op prijs.
  Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Wij wensen iedereen veel plezier met deze website.