Dansen en zingen op het podium. (Foto: PR)

Voorburg - De scouts van vereniging Sint Maarten-Hildegard in Voorburg hebben op zaterdag 18 juni de grote SMHG SuperShow gehouden tijdens een zonovergoten dag met veel leden, ouders en vrijwilligers.

Tijdens de groepsactiviteit stapten de scouts in een vliegtuig, om na vertrek met een plotselinge noodlanding midden in de Jungle terecht te komen, tussen de lianen en de kikkers. Aan boord waren ook een bioloog, en de regisseur en haar assistent van Chief Scout Freek Vonk die voorstelden om een show te houden met allerlei acts, om de tijd te vullen tot de reddingswerkers er waren. Voor de show werd een heuse jury gekozen uit het publiek en hebben de bevers, welpen, scouts en Pivo’s allerlei acts opgevoerd: van de kabouterdans, de pinguïndans, tot aan moppentappen en improvisatie toneel. 

Wikken en wegen
Ook konden van tevoren de scouts cupcakes bakken en meenemen naar de show. Tijdens de show werden de cupcakes met veel plezier gegeten door de sterrenkoks. Na lang wikken en wegen wisten de jury’s  de best acts en cupcakes te belonen met een prijs. Al met al was het een zeer geslaagde dag met veel scouts en voelde het als een feestje om met elkaar samen te zijn! Meer weten over scouting SMHG, kijk dan op www.smhg.nl of zoek ons op op Instagram of Facebook.