Het gidsenleidingteam bestaat momenteel uit vier personen, namelijk:

Youri de Jager

 


 

Mathilde Orillus

Hallo allemaal, ik ben Mathilde. Ik kom uit Frankrijk en sinds 2012 woon ik in Den Haag. Ik kwam in Nederland om te werken als een Au Pair en ik vond het zo leuk dat ik besloot om hier te blijven. Ik ben een scout voor al 15 jaar en 7 als een leiding; 4 jaar in Frankrijk met de Welpen en de Explorers en 3 jaar met de Bevers hier in Nederland bij de Sint Maarten Hildegard.

Naast scouting werk ik als docent Frans, ik geef privé lessen aan kinderen. 

Ik hou van lezen, wandelen, reizen en natuurlijk nieuwe talen leren!

Doei, salut! Mathilde.

 


 

Maaike van den Berg

Hallo allemaal, mijn naam is Maaike van den Berg, geboren in 1998. Samen met Annelien woon ik in Voorburg. Ik zit al sinds mijn 5e op de St. Maarten-Hildegard. Mijn oma, opa, moeder en zusje zitten of hebben gezeten bij deze scoutinggroep. Een echte scouting familie. Ik vind het erg leuk om bij de gidsen leiding te mogen zijn. Iets wat ik al heel erg lang wilde en nu dus ook ben! 
Ik kijk uit naar alle gidsen die ik nog mag verwelkomen als leiding. 

Veel scouting groetjes!

 


 

Robin Holgen

Hoi hoi! Mijn naam is Robin.

Samen met mijn vriend en twee katten woon ik in Leidschendam, lekker dicht bij scouting! Ik werk als interieuradviseur en houd er van om creatief bezig te zijn.

Ik ben opgegroeid met Youri, ondanks dat we niet gerelateerd zijn voelt het aan als familie. Zelf heb ik nooit op scouting gezeten, maar Youri had een extra leiding nodig en hij vond dat iemand van ‘buitenaf’ wellicht een frisse kijk had op de groep, waar hij zeker gelijk in had. Ik was al snel op me plek en ga nu, drie jaar later nog steeds met veel plezier naar scouting. Ik vind het heerlijk om de meiden nieuwe dingen te leren en te zien (op)groeien en hoop dat ik dit nog vele jaren mag doen!