Bij de Mowgli-Welpen hebben wij een enthousiast stafteam van 5 leiding. Hieronder stellen wij ons voor.

Wie ben je en wat ben je? Ik ben Chikai, een Springmuis.

Hoe oud ben je? Ik ben nu 21 jaar.

Jij en Scouting Vertel eens! Vanaf mijn zevende zit ik al bij de SMHG waar ik ben begonnen als welp. In de afgelopen scoutingjaren heb ik veel mooie momenten mogen mee maken. Ik ben onder andere naar twee wereldjamborees geweest waarvan een in Japan en een in Amerika. Ik ben ondertussen al vijf jaar leiding bij de Mowgli-Welpen waarin het zomerkamp elke keer het hoogtepunt is van het jaar.

Wat doe je verder? Ik zit momenteel in het derde jaar van de PABO in leiden waarbij ik veel leer dat ik kan toepassen tijdens de opkomsten. Naast mijn studie ben ik vaak in het casino te vinden waar ik achter de bar werk. Buiten mijn werk en studie probeer ik van zo veel mogelijk gezelligheid te genieten.

 

Wie ben je en wat ben je? Ik ben Chil, een Wouw.

Hoe oud ben je? Ik ben 19 jaar.

Jij en Scouting Vertel eens! Ik ben opgegroeid in een scouting familie. Mijn moeder heeft heel lang bij de SMHG gezeten. Ik ben zelf begonnen bij de bevers en heb het altijd erg naar mijn zin gehad bij scouting. De leukste tijd heb ik gehad toen ik welp was vandaar dat ik ook welpenleiding ben geworden samen met Mang. Ik heb al veel mooie dingen meegemaakt met scouting op naar nog veel meer mooie verhalen.

Wat doe je verder? Ik zit nog op school en doe de opleiding Restauratie Decoratie specialist. Over een paar jaar ga ik het familiebedrijf in als Restauratie specialist. Met de intentie om het bedrijf zelf te kunnen gaan runnen. Voor de rest houdt ik heel erg van sporten, ik speel handbal. Dat doe ik 3 keer per week. Ik ben zelf ook nog Pivo op de zaterdagavond.

 

Wie ben je en wat ben je? Ik ben Ikki, een Stekelvarken.

Hoe oud ben je? Ik ben 22 jaar.

Jij en Scouting Vertel eens! Ik zit al sinds mijn vijfde op scouting bij de SMHG en heb het hier altijd heel erg naar m'n zin gehad. Dit wordt mijn eerste jaar als leiding en ik heb hier ook heel veel zin in en ik ben natuurlijk erg blij dat de opkomsten nog door kunnen gaan! Daarnaast ben ik ook Pivo samen met Chikai, Chil Mang en Phao. Een van mijn hoogtepunten bij scouting was de Wereld Jamboree in Japan in 2015.

Wat doe je verder? Ik studeer momenteel rechten aan de Universiteit Leiden. Ik woon ook in Leiden, samen met drie vriendinnen. Op zaterdagochtend geef ik (voor scouting) ook zwemles. Ik hou erg van wandelen, zwemmen, lekker eten/ koken, creatief zijn en spelletjes spelen!

 

Wie ben je en wat ben je? Ik ben Mang, een Vleermuis.

Hoe oud ben je? Ik ben 19 jaar.

Jij en Scouting Vertel eens! Ik ben op mijn 8ste begonnen als welp bij de SMHG. Dit is mijn tweede jaar als leiding. Chil ken ik ook al sinds ik welp ben en we zijn tegelijk als welpenleiding geïnstalleerd. Naast welpenleiding ben ik ook nog een Pivo net als Chikai, Chil Ikki en Phao. Ook ben ik naar de World Scouts Jamboree in de Verenigde Staten gegaan.

Wat doe je verder? Ik studeer nu geschiedenis in Utrecht. Ook werk ik in de supermarkt. Verder speel ik graag voor nerd met spellen zoals Dungeons & Dragons of Magic: The Gathering.

 

Wie ben je en wat ben je? Ik ben Phao, een Wolf.

Hoe oud ben je? Ik ben 22 jaar.

Jij en Scouting Vertel eens! In 2005 ben ik begonnen als bever bij de St. Maarten-Hildegard Groep. Toen ik daarna oud genoeg was om naar de welpen te gaan ben ik samen met Chikai geïnstalleerd. Om jaren later nog een keer bij de welpen geïnstalleerd te worden maar dan samen als leiding. Sinds dit jaar vervullen wij nu ook samen de rol als teamleiders. Naast 5 jaar Welpenleiding te zijn ben ik ook voorziber van de Hilma-Pivos. De Pivos is de oudste jeugd speltak van de SMHG waar Chikai, Chil, Ikki, Mang en ook vele andere leiding van de SMHG deel van uitmaken. Een mooi avontuur wat ik bij scouting heb meegemaakt is de World Scout Jamboree in Japan en Amerika.

Wat doe je verder? In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij "Studio Bravoure" dit is een video productiebedrijf in Roberdam. Mijn funcIe is allround content creator wat inhoud dat ik film, edit en animaIes verzorg. Eigenlijk dus van alles wat met film en video te maken heeft. Hiernaast ben ik alIjd wel in voor gezelligheid, kijk ik graag naar een potje voetbal in het stadion of op tv , maak ik graag foto's en vind ik het erg leuk om te koken en met vrienden van het leven te genieten.