De gidsen troep wordt geleid door het stafteam. Bestaande uit Mathilde, Youri en Maaike.

Mathilde Orillus

Hallo allemaal, ik ben Mathilde, ik ben 26. Ik kom uit Frankrijk en sinds 2012 woon ik in Den Haag.
Ik kwam in Nederland om te werken als een Au Pair en ik vond het zo leuk dat ik besloot om hier te blijven.

Ik ben een scout voor al 15 jaar en 7 als een leiding; 4 jaar in Frankrijk met de Welpen en de Explorers en 3 jaar met de Bevers hier in Nederland bij de Sint Maarten Hildegard.

Naast scouting werk ik als docent Frans, ik geef privé lessen aan kinderen. En sinds kort woon ik samen met mijn vriend en tevens verkennerleiding Patrick.

Ik hou van lezen, wandelen, reizen en natuurlijk nieuwe talen leren!

Doei, salut! Mathilde.

 

Youri de Jager

 

Maaike van den Berg

Hallo allemaal, mijn naam is Maaike van den Berg, 21 jaar en ik woon in Voorburg. Ik zit al sinds mijn 5e op de St. Maarten-Hildegard. Mijn oma, opa en moeder hebben allemaal bij deze scouting gezeten. Sinds kort ben ik leiding bij de gidsen. Hier heb ik het erg naar mijn zin. Sinds kort ben ik geslaagd voor de opleiding patissier MBO4. Een patissier is eigenlijk, makkelijk gezegd, een luxe banketbakker. Ik ga graag naar concerten, scouting en houd van fotograferen. Graag maag ik foto’s van mensen en van de natuur. Zoals het bos, het strand of natuurlijk de gidsen. Elke zaterdag avond ga ik naar de Pivo’s. Hier spelen wij spelletjes en gaan we wel eens karten of lasergamen. Vier jaar geleden ben ik naar de wereldjamboree in Japan geweest als jeugddeelnemer. Onwijs gave tijd gehad! Veel vrienden gemaakt. Echt de gaafste reis tot nu toe! Sinds kort woon ik ook samen in Voorburg met mijn vriendin Annelien en onze poes Mies. Graag gaan wij samen op vakantie. Dit doen wij het liefst met ons tentje. Op vakantie met een beetje scouting gevoel!

Veel scouting groetjes!