OUDPAPIER_FLYER.jpg

Gelukkig Nieuwjaar! We wensen iedereen een gezellig, avontuurlijk en gezond 2022 toe met hopelijk veel leuke scoutingactiviteiten.

De eerstvolgende actie van onze groep is de maandelijkse inzameling van oud papier. Erg belangrijk voor onze vereniging, want de papieropbrengst zorgt voor een flink deel aan inkomsten voor onze scoutinggroep. Daarnaast dragen we met deze inzameling een steentje bij aan het milieu doordat het oud papier hergebruikt wordt.

Bijna elke 2e zaterdag van de maand vindt deze oud papier inzameling plaats. Onze scouts helpen je/u graag bij de container aan de Dr. Beguinlaan in Voorburg, van 09:30 tot 13:00 uur.

Mocht u een keer een dagdeel aan tijd kunnen missen, dan kunt u helpen met het aannemen van papier bij de container of met het rijden van een aanhanger. Natuurlijk is het afleveren van een tasje of doos oud papier ook top! Voor meer info over deze actie, mail met coördinator Nathalie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijgevoegd een overzichtje met alle data voor de oud papier-actie in 2022 op een rij. Wij communiceren ook telkens in de week ervoor via sociale media dat de actie eraan komt, bijvoorbeeld via onze pagina op Facebook of Instagram!

Vriendelijke groet,
Het SMHG-groepsbestuur