U heeft geen rechten hiervoor.


Gidsen
Stafteam Gidsen

De gidsen troep wordt geleid door het stafteam. Bestaande uit Alie, Leandra en Mathilde.

Alie Holtmark van Dijkerhof - Zaat

Afgelopen scoutingseizoen (2015-2016) heb ik de meiden bij de scouts al menig maal begeleid bij verschillende opkomsten en kampeerweekenden. Ik heb zo genoten van alle avonturen en gezelligheid dat ik, in overleg met het huidige leidingteam en het bestuur van onze vereniging, heb besloten om vanaf heden (mei 2016) als een vast staflid het huidige en toekomstige team kom versterken.

In mijn jeugd was mijn tante Liduin van den Berg – Zaat zowel lid, als leidster en groepsvoorzitster van onze vereniging. Samen met vele nichten en neven van mij kon het dan ook niet anders dat ik ook mijn passie voor scouting hier heb gevonden.

In het verleden heb ik al eerder de rol van leiding gedragen, zowel bij de welpen speltakken als explorers. De afgelopen jaren ben ik zeer actief geweest op regionaal niveau. Zo organiseer ik, samen met mijn man (tevens verkennerleiding) Jarno, de jaarlijkse Regionale Scouting Wedstrijden. Naast onze actieve rollen binnen de Sint Maarten Hildegard en regio Vlietstreek, zijn we samen ook onderdeel van het kampwacht team van scouting labelterrein Bieslandse Bos in Pijnacker.

In het dagelijks leven ben ik klassenassistent op een tweetalige Montessori school in Pijnacker. Alwaar ik samen met mijn collega’s onze leerlingen via een uitgebreid natuur educatie programma en een breed spectrum aan leerstof ze ondersteun op hun levensweg.

Ik hoop de komende jaren met veel plezier een bijdrage te leveren aan de scouting kennis van de scouts!

Leandra Salverda

Ik ben Leandra, 28 jaar, en kom uit Voorburg. In 2014 ben ik Gidsenleiding geworden. Ik ben zelf voordat ik leiding werd ook lid geweest. Ik ben bij de SMHG Gidsen begonnen en ben er helaas bij de Pivo’s met de scouting gestopt wegens drukte met studie. Later ben ik toch weer betrokken geraakt bij de scouting. Eerst heb ik geholpen met de Scouting Playback Show. Later ben ik gevraagd door het toenmalig Gidsenteam of ik de eerste paar dagen als hulpleiding bij zomerkamp wilde helpen, het jaar daarna ben ik gevraagd of ik fourageur wilde zijn. Zo ben ik erin gerold, heb ik als hulpleiding bij opkomsten geweest. Ik vond het zo leuk dat ik samen met het leidingteam besloot om volwaardig leiding te worden! Naast de scouting heb ik ook andere hobby’s, zo hou ik van tekenen, films kijken, lezen en sporten. Ik ben onlangs afgestudeerd en ben op zoek naar een baan. Ik heb de MA Asian Studies: China Studies aan de Universiteit Leiden gedaan.

Samen met het team en de Gidsen maken we er een gezellige bende van! Leuke en leerzame opkomsten, weekenden en een spetterend zomerkamp!

Mathilde Orillus

Hallo allemaal, ik ben Mathilde, ik ben 26. Ik kom uit Frankrijk en sinds 2012 woon ik in Den Haag.
Ik kwam in Nederland om te werken als een Au Pair en ik vond het zo leuk dat ik besloot om hier te blijven.

Ik ben een scout voor al 15 jaar en 7 als een leiding; 4 jaar in Frankrijk met de Welpen en de Explorers en 3 jaar met de Bevers hier in Nederland bij de Sint Maarten Hildegard.

Naast scouting werk ik als docent Frans, ik geef privé lessen aan kinderen. En sinds kort woon ik samen met mijn vriend en tevens verkennerleiding Patrick.

Ik hou van lezen, wandelen, reizen en natuurlijk nieuwe talen leren!

Doei, salut! Mathilde.
 
Copyright ©2019 Sint Maarten-Hildegard Voorburg Beheermodule SMHG