U heeft geen rechten hiervoor.

Lid worden

Wil je eens komen kijken en uitvinden of scouting ook iets voor jou is? Je kunt dan 3x meedraaien met een speltak om te kijken wat er allemaal gebeurd bij een scoutingopkomst. U kunt contact opnemen met de betreffende speltak via de contactpagina. Als uw kind een aantal keren heeft meegedaan neemt de leiding contact op met de ouders/verzorgers om te bepalen of het kind lid wil worden van onze groep. Aanmelding geschiedt via een inschrijfformulier dat door u moet worden ingevuld en ondertekend. Dit inschrijfformulier wordt door de leiding van de speltak verstrekt. Uw kind wordt dan ook officieel geinstalleerd.

Download hier het aanmeldingsformulier
Download hier het informatieformulier

Opkomsten

Onze vereniging bestaat uit 9 speltakken. Iedere speltak heeft zijn/haar opkomsten op eigen tijden maar allemaal draaien ze in hetzelfde clubgebouw.

Beverszaterdag 12.30 uur - 14.00 uur
Welpenzaterdag 10.00 uur - 12.00 uur
Scoutsmaandag 19.00 uur - 20.30 uur
Explorerswoensdag 19.30 uur - 21.30 uurr
Pivo's zaterdagavond 1 keer per maand
Etakwisselend -
Plusscoutswisselend -

Contributie in euro (voor alle activiteiten, dwz ook weekenden en kamp):
De opzegtermijn is minimaal 1 maand voor aanvang van het komende kwartaal en dient per email te geschieden aan de secretaris en penningmeester (secretaris@smhg.nl en penningmeester@smhg.nl). Voorbeelden: de opzegging per 1 juli dient uiterlijk 1 juni binnen te zijn. Als u op 1 februari opzegt, gaat de opzegging in per 1 april (een nieuw kwartaal). De dan reeds betaalde contributie voor het lopende kwartaal wordt niet terugbetaald.
Indien uw kind in september overvliegt naar een andere speltak, dan gaat de nieuwe contributie in per 1 oktober (het 4e kwartaal).
Rekeningnummer NL43RABO0155828908 Rabobank Voorburg

Bevers€ 30,00 per kwartaal (te betalen in de 1ste week van het kwartaal)
Welpen€ 63,00 per kwartaal (te betalen in de 1ste week van het kwartaal
Scouts€ 66,00 per kwartaal (te betalen in de 1ste week van het kwartaal)
Explorers€ 75,00 per kwartaal (te betalen in de 1ste week van het kwartaal)
Pivo's € 39,00 per kwartaal (exclusief kampgeld, te betalen in de 1ste week van het kwartaal)
Etak€ 35,00 per jaar (te betalen in de 1st maand van het jaar)
Plusscouts€ 35,00 per jaar (te betalen in de 1st maand van het jaar)

Kleding

Bij Scouting Sint Maarten-Hildegard draagt elke speltak verschillende kleding, de zogenaamde Scoutfit. De Bevers dragen een rood shirt. De welpen hebben een groen uniform. De Scouts een beige uniform. De Explorers, Pivo's, Etak en Plusscouts dragen een bordeauxrode blouse. Onze clubdas heeft de kleuren rood-blauw. De Scoutfit is te koop bij de Scoutshop. De dassen zijn te koop bij de vereniging. Naast de Scoutfit van Scouting Nederland heeft onze vereniging ook eigen polo's en badges. De polo's kosten 25,-- euro per stuk en de badges kosten 3,50 euro per stuk.
 
Copyright ©2018 Sint Maarten-Hildegard Voorburg Beheermodule SMHG